Jäi ilmeisesti vähän nuo lapsuuskuvaukset päälle, koska Vitulanjänkän jälkeen luin sitten Augusten Burroughsin kirjan Juoksee saksien kanssa. Oli sekin kerrassan riemastuttava! Piti kirjoittaa yksi lainaus tänne, mutta palautin jo vahingossa kirjan. Pahus.

Tänään  näin ruokakaupassa pehmolelun, joka mun teki mieli pelastaa sieltä meille. Kovetin kuitenkin sydämeni tällä kertaa, leluja on meillä jo melkoinen klaani... Viikko sitten kävin Pietarissa ja sieltähän oli pakko tuoda tuliaisina paikallinen Nalle Puh.

Laskeskelin tässä ajankuluksi, että mulla on ainakin 6 kirjastokorttia. Helsinkiin, Joensuuhun ja Mikkeliin ja kaikissa kaupungeissa myös yliopistojen kirjastoihin. Kaikki kortit on kyllä yhtä rumia, muistan aina kadehtineeni turkulaista ystävääni, jolla oli jotain tosi kivoja piirustuksia (lue: taidetta) omassa kortissaan. Onneksi tärkeintä on mitä niillä saa, oon nyt ihan ihastunut  uusimpaan tuttavuuteeni Mikkelin kirjastoon - ihan mahtavia löytöjä olen tehnyt suoraan hyllystä. Viimeksi siltä löytyi ainakin naistenlehtien mainostama Steven Hallin Haiteksti.Luin sitä vähän junassa, vaikutti kiinnostavalta.

Simon Space Invaders -sukat on myös loppusuoralla, otan niistä kuvan kunhan ovat vähän valmiimmat.