Olen niitä ihmisiä, jotka saapuessaan asuntoon ensimmäistä kertaa pälyilevät heti asukkaan kirjahyllyä. (Okei, myönnetään... saatan myös juosta kohti.) Lapsuudenkodissani on aina ollut paljon kirjoja, ja minulle on kauhistus, jos jonkun olohuoneessa kirjahyllyssä on vain tv, astioita ja ihmeellistä krääsää/koriste-esineitä. Haaveenani on samanlainen kirjasto, kuin Hirviöllä Disneyn Kaunottaressa ja Hirviössä... Aaah...

Kirjahyllyt on aina persoonallisia. Pari vuotta sitten keksin, että ryhdyn kuvaamaan kirjahyllyjä, joita kohdalleni osuu. Vielä minulla ei ole omaa kameraa (kuvaustaidosta puhumattakaan), joten aika hitaasti on toistaiseksi tämä kirjahyllyprojektini edennyt. Lisään tänne kuitenkin muutamia kuvia, heti kun pääsen omalle koneelleni. Ja se toinen kirjahyllyprojektinihan on saada ne kaikki omassa kirjahyllyssäni seisovat kirjat luettua.

Sain muuten perjantaina luettua loppuun odella mielenkiintoisen kirjan. Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo osui silmiini ihan sattumalta kirjastossa, ja mukaanhan se oli otettava. Oli melkoinen tiiliskivi, mutta piti otteessaan! En kyllä usko että haluaisin kuitenkaan nähdä tästä kirjasta tehtyä elokuvaa (oikeudet on takakanne mukaan myyty Brad Pittille ja Jennifer Anistonille...). Sen verran jännittävä rakenne kirjalla oli, että leffa mahtaisi olla melkoinen sillisalaatti.