Nyt vihdoin muutamia kuvia. Ensimmäisenä osa äitini kirjahyllystä (hyllyn "musiikkiosasto"). Perus-Lundiaa - kaunista ja toimivaa, joskin kerää pölyä.

983063.jpg

Toisessa kuvassa osa kirjahyllyä asunnosta, jossa asuimme Simon kanssa käydessämme viikonlopunvietossa Pietarissa. Oikea asukas oli kuulemma vanhemman puoleinen äitinsä kanssa asuva poikamies.

983064.jpg

Vielä yksityiskohta samasta hyllystä:

983117.jpg

Seuraavassa kuvassa on kaksi omista kirjahyllyistäni. Vitriinikaappi on palvellut mua varmaan viitisentoista vuotta, ja se pursuilee yli äyräidensä. Valkoisen hyllykön ostin, jotta pystyin sijoittamaan gradukirjat käden ulottuville.

983065.jpg

Kirjat on vitriinikaapissa luovassa mieliala/tyyli -järjestyksessä. Ylähyllyllä on pääasiassa ulkomaankielisiä teoksia, ulkomaista kaunokirjallisuutta ja lukematonta neuvostoscifiä. Toka hylly oli pakko omistaa mummolta peritylle astiastolle. Kolmannella on kirjat joista pidin kouluaikana (nuortenkirjoja, fantasiaa) ja kotimaista kirjallisuutta. Alimmalla hyllyllä on sanakirjat ja muut venäjään liittyvät "vakavat" kirjat. Alakaapissa on lastenkirjoja, sarjakuvia ja jemma c-kasetteja, joista en ole raaskinut luopua.

Niin ja lisää kirjoja löytyy Lundiasta olohuoneesta...
Siellä on mm. metri Terry Pratchettia ja se hyllyllinen kirjoja, joiden lukemiseen pitäisi löytää aikaa.